Çiçekpınar Belediyesi

BAŞKAN KAYNAK 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83.Yıl dönümünde sevgimizin ve saygımızın en derin duygularındayız. Yaşamının her anında Türk milletine örnek olmuştur. Aziz Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan, millet olma şuuruna ulaşmasını sağlayan, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün, daima ileri düşünceye dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir. Daima büyük bir sevgi ve saygı ile yüreğimizde yaşattığımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve tüm gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygı ile anıyoruz.
Memiş KAYNAK
Çiçekpınar Belediye Başkanı