Çiçekpınar Belediyesi

BAŞKAN KAYNAKTAN BAYRAM MESAJI

Toplumsal değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün yaşandığı, küslüklerin ve kırgınlıkların bertaraf edildiği bayramlarımız, milli ve dini değerlerimiz ile birlikte, kültürümüzü simgeleyen en özel günlerdir.Covid -19 (Korona virüs ) Salgın nedeni ile gönlümüzce ana babamıza evlatlarımıza sarılamadığımız, eşimiz dostumuzla yan yana sohbet edemediğimiz, bayram coşkusunu, sevincini evlerden parklara, sokaklara, caddelere, meydanlara taşıyamadığımız, kapı zillerimizin çalınmadığı, üç bayramdan sonra nihayet Kurban Bayramı'nı temkinli ama alıştığımız gibi daha doğrusu bayram gibi kutlayabileceğiz.Bayram kutlamalarımızda salgın gerçeğinin son bulmadığının göz önünde tutulması gerekiyor. Herkesin kişisel tedbirlerini alarak salgın ile mücadeleye devam etmesi ve bu bayramın pandeminin gölgesinde kutlanan son bayram olmasını diliyor, bunu birlikte başaracağımıza inanıyorum. Bu düşüncelerle Çiçekpınarlı hemşehrilerimin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum.
Memiş KAYNAK
Çiçekpınar Belediye Başkanı