BAŞKAN KAYNAKTAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Mensubu olmaktan şeref duyduğum kıymetli hemşehrilerim, mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyor, en kalbi duygularımla,Hepinizi sevgi,saygı ve hürmetle selamlıyorum..
              Bayramlar;Küslerin barıştığı,insanların kendilerini sorguladığı, paylaşmayı ve beraber yaşamayı,dayanışmayı öğreten önemli, anlamlı, müstesna günlerdir.Bayramlar insanları birbirine yakın eder. Komşu ülkelerde yaşanan çatışmalar, ülkemizde yaşadıklarımız, Terör örgütlerinin hainlikleri, Doğu Türkistan'da yaşanan acılar, Karabağ acılarının çözülmemesi, yaşanan hadiselerden herkesin kendisine gelmesi ve bunlardan ders çıkarması lazım diye düşünüyorum.Bu ülkede ve dünyada mazlumlar ayağa kalkmadığı müddetçe,zalimler diz çökmeyecektir. Bu vesile ile Türk ve İslam coğrafyasında yaşanan acıların, göz yaşların, yaşanan dramların son bulmasını Yüce Mevladan niyaz ediyorum.Yüce yaradana dua ediyorum.Tüm evlerimize mutluluk, neşe gelsin, Ülkemizde huzur olsun. Kestiğimiz kurbanlar ettiğimiz dualar eksik ve noksanlarımızın keffareti olsun. Değerli hemşehrilerim, Bayramda tedbirleri elden bırakmayalım.Korona virüs belasıyla mücadele etmeyi unutmayalım.Sosyal mesafe, maske ve hijyene azami dikkati gösterelim. Malum kasabamızda da vaka görüldü çok şükür ki önemli bir problem olmadan atlatıyoruz. Belediye olarak ilgili kuruluşlarla birlikte sizlerin hoşgörüsüne de sığınarak her türlü tedbiri alıyoruz. Risk alamayız. Sonra bu belânın önune geçemeyiz. Lütfen sizlerde bizlere yardımcı olun. Lütfen kurban keserken ve bayramlaşmalara çok dikkat edelim..
               Tekrardan Kurban Bayramınızı tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım..
                                                                                                                                                                                      MEMİŞ KAYNAK
                                                                                                                                                                          ÇİÇEKPINAR BELEDİYE BAŞKANI