Çiçekpınar Belediyesi

KAMUOYUNA DUYURULUR.

Çiçekpınar Belediyesi olarak, aylar öncesinden '30 Ağustos 1.Yaz Şenlikleri' organizasyonumuzu Çiçekpınar 'Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı'nda yapmayı planladık ve hazırlıklarımızı yapmıştık. Amacımız kasabamızla birlikte ilçe ve diğer köy ve kasabalı hemşerilerimizi birlik beraberlik adına bir araya getirmek ve hoşça vakit geçirmekti. Ancak malum salgın sürecindeki devam eden riskler nedeniyl e İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda Belediye Meclisimizde görüşerek "10 Ağustos" tarihinde organizyonumuzu iptal ettik. Organizasyonun yapılacağı ile ilgili Çiçekpınar Belediyesi olarak resmi herhangi bir açıklama yapmadık. Ancak buna rağmen halkımıza kendini gazeteci olarak tanıtan ama kamuoyu yararından uzak bir sosyal medya sayfası, 11 Ağustosta paylaşım yaparak kurumumuzdan doğru bilgi almadan itibar cellatlığı yapmaya kalkmıştır. Kasıtlı olduğunu düşündüğünüz bu paylaşım bizi üzmüştür. Kurumsal kimliğimize yapılan bu saldırının hukuk önünde hesap vereceği muhakkaktır. Halbuki salgın sürecinde kurumsal sorumlulukla Kaymakamlığımızla da istişare ederek tüm önlemleri alarak, gerek kasabamizda gerekse ilçe ve diğer köylerimize ve resmî kurumlarımıza her türlü araç personel ekipman ve malzeme desteği sağlanmış ve sağlanmaya devam etmektedir. Zor günlerden geçiyoruz. Aziz milletimiz ve tüm Şarkikaraağaç halkımız el ele gerekli kurallara uyarak bugünleri atlatatacağız.
Tüm kamuoyunun bilgisine saygılarımızla..